Betaling

Het is belangrijk dat u veilig online kunt bestellen. Daarom maken wij gebruik van de gangbare betaalmethoden. U betaalt bij ons met iDeal, creditcard of Apple Pay. Na een betaling volgt de bestelbevestiging met (btw) factuur. Veel van onze klanten bestellen zakelijk. Op de factuur staat de btw gespecificeerd.

Op uw bankafschrift vind u uiteraard de betaling ook terug. Daar staat ook het bestelnummer vermeld.

iDeal

Afrekenen via iDeal is u waarschijnlijk wel bekend. U betaalt door in te loggen in de eigen bankomgeving. Dat inloggen gaat tegenwoordig via de app van uw bank. Zo bent u verzekerd van een veilige omgeving. Uiteraard dragen wij – aan onze kant – ook zorg voor beveiliging. Wij maken gebruiken van Mollie als betaalpartner.

Creditcard

We accepteren ook creditcardbetalingen. Het voordeel van een creditcard is dat aankopen verzekerd zijn. In geval van fraude treedt de creditcardmaatschappij op en bent u uw betaling niet kwijt. Het nadeel is dat er rente wordt berekend. Houd hier dus rekening mee. Er komt dus een (kleine) fee vanuit de creditcardmaatschappij, bovenop het bedrag dat u bij ons hebt betaald.

Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple. Bestelt u via uw iPad of iPhone? Dan ziet u deze betaalmethode staan tijdens het afrekenen. Apple Pay is beschikbaar in meer dan 35 landen. De dienst maakt gebruik van uw Wallet, waarin u zelf uw betaling heeft ingericht. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund.

Bancontact

Bancontact is een Belgisch betalingssysteem vergelijkbaar met iDeal. Het is in België de marktleider op het gebied van online betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact als online betaalmethode. U kunt vanuit België veilig bij ons betalen met Bancontact.

KBC

KBC is ook een betaalmogelijkheid die in België veel wordt gebruikt. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België. Met KBC kunnen gebruikers eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Winkelwagen